Recept
« Terug naar recepten
Hongaarse stoof
PT30M
Hongaarse stoof
Een heerlijk hongaarse stoof recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ilse bolhaar
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
830 kCal energie
31 Gram eiwit
43 Gram vet
82 Gram koolhydraten
31 Gram eiwit
43 Gram vet
82 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hongaarse stoof te bereiden
Schil de aardappels en snijd ze in flinke stukken. Kook ze 10 min in water met zout, giet ze af en laat ze uitdampen. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Snijd de salami in reepjes. Laat de worstjes uitlekken. Verhit de olie in een ruime pan en fruit de ui en de knoflook 3 min al omscheppend glazig. Voeg de aardappels toe en bak ze al omscheppend 7 min mee. Voeg de champignons , de roerbakgroenten met de kruiden, de salami en de worstjes toe en bak alles al omscheppend 5 min. Voeg de tomaten puree, de abrikozen en het sap toe en laat alles beetgaar stoven.
ilse34 zegt: