Recept
« Terug naar recepten
Honing-mosterdsaus
PT10M
Honing-mosterdsaus
Een heerlijk honing-mosterdsaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
smulweb - M. Bastiaansen 241211
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Honing-mosterdsaus te bereiden
Verwarm de boter in de pan, maar laat het niet heet worden.
Smoor hierin het gesnipperde uitje
Voeg de slagroom, honing en mosterd toe.
Maak het op smaak met zout, peper en eventueel nog wat mosterd of honing.
Meng wat maïzena met koud water.
Giet een klein beetje door de saus en laat het iets koken om de saus te binden.
Als de saus niet dik genoeg is, doe dit dan nogmaals. Nooit teveel in een keer!
Smoor hierin het gesnipperde uitje
Voeg de slagroom, honing en mosterd toe.
Maak het op smaak met zout, peper en eventueel nog wat mosterd of honing.
Meng wat maïzena met koud water.
Giet een klein beetje door de saus en laat het iets koken om de saus te binden.
Als de saus niet dik genoeg is, doe dit dan nogmaals. Nooit teveel in een keer!