KookJij

Honingperen

Een heerlijk honingperen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Honingperen te bereiden

1. Schil de peren en doe ze in een kleine kookpan.
2. Meng de wijn, de honing en de vanillesuiker en giet over de peren.
3. Breng afgedekt aan de kook, draai het vuur lager en laat 10 minuten zacht stoven.
4. Neem de peren uit de kookpan en leg ze op een serveerschaal. Giet er wat kookvocht over en serveer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst