Recept
« Terug naar recepten
Honingperen
PT25M
Honingperen
Een heerlijk honingperen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Honingperen te bereiden
1. Schil de peren en doe ze in een kleine kookpan.
2. Meng de wijn, de honing en de vanillesuiker en giet over de peren.
3. Breng afgedekt aan de kook, draai het vuur lager en laat 10 minuten zacht stoven.
4. Neem de peren uit de kookpan en leg ze op een serveerschaal. Giet er wat kookvocht over en serveer.
2. Meng de wijn, de honing en de vanillesuiker en giet over de peren.
3. Breng afgedekt aan de kook, draai het vuur lager en laat 10 minuten zacht stoven.
4. Neem de peren uit de kookpan en leg ze op een serveerschaal. Giet er wat kookvocht over en serveer.