Recept
« Terug naar recepten
Zeeduivel met bieslooksaus
PT20M
Zeeduivel met bieslooksaus
Een heerlijk zeeduivel met bieslooksaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeeduivel met bieslooksaus te bereiden
Verdeel de vis in twee stukken goed kruiden met pezo en aanbakken in een beetje boter. Leg in beboterde vuurvaste schaal en bak in voorverwarmde combi oven op 200°C +/- 20 min .
Sjalotjes zeer fijn snijden en aanstoven in een beetje boter, witte wijn toevoegen en laten inkoken, room erbij en even zacht laten pruttelen. Zout en peper toevoegen en op het laatst de fijn gesneden bieslook toevoegen.
Dit gerecht werd geserveerd met gewokte groenten en aardappelpuree.
Sjalotjes zeer fijn snijden en aanstoven in een beetje boter, witte wijn toevoegen en laten inkoken, room erbij en even zacht laten pruttelen. Zout en peper toevoegen en op het laatst de fijn gesneden bieslook toevoegen.
Dit gerecht werd geserveerd met gewokte groenten en aardappelpuree.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
retired zegt:
derbyke zegt: