KookJij

Zeeduivel met bieslooksaus

Een heerlijk zeeduivel met bieslooksaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeeduivel met bieslooksaus te bereiden

Verdeel de vis in twee stukken goed kruiden met pezo en aanbakken in een beetje boter. Leg in beboterde vuurvaste schaal en bak in voorverwarmde combi oven op 200°C +/- 20 min .
Sjalotjes zeer fijn snijden en aanstoven in een beetje boter, witte wijn toevoegen en laten inkoken, room erbij en even zacht laten pruttelen. Zout en peper toevoegen en op het laatst de fijn gesneden bieslook toevoegen.
Dit gerecht werd geserveerd met gewokte groenten en aardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo retired,vis ongeveer 20 min in oven de saus word apart klaar gemaakt en gedresseerd op bord .Groetjes van ons 2tjes :);)
retired

retired zegt:
hoelang gaat de vis in de oven en serveer je de saus apart of gaat deze ook in de oven?:)