Recept
« Terug naar recepten
Hutspot
PT30M
Hutspot
Een heerlijk hutspot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
margriet koers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ooit gehoord van iemand
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hutspot te bereiden
Aardappelen schillen en in kokend water doen met alleen de wortelen. De ui kook je niet mee maar bak ze licht tot midden bruin.
Als de aardappelen en wortel gaar zijn, afgieten en met een klein beetje warme melk en klontje boter stampen.
Daarna de gebakken uien er door scheppen. Maakt de stampot iets krachtiger van smaak.
Als de aardappelen en wortel gaar zijn, afgieten en met een klein beetje warme melk en klontje boter stampen.
Daarna de gebakken uien er door scheppen. Maakt de stampot iets krachtiger van smaak.
Mijn kookverhaal (margriet koers)
Sinds ik de hutspot zo heb gemaakt eet ik het niet anders meer en de hele familie maakt het nu zo.
Els Meeuwsen zegt: