Mijn moeder maakte dit vroeger vaak alleen dan stampte ze alles door elkaar met een stamper.
Ik vindt het zelf lekkerder als het iets meer structuur heeft.
Recept
« Terug naar recepten
Huzarensalade
PT30M
Huzarensalade
Een heerlijk huzarensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
petra schoonewille
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn moeder
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Huzarensalade te bereiden
Kook eerst de aardappels gaar en laat ze afkoelen. Snijd vervolgens de volgende dingen aan kleine stukjes: wortels, komkommer, appel, paprika, ham en de afgekoelde aardappels. Meng dit alles in een schaal goed door elkaar. Voeg er de mayonaise eraan toe en maak op smaak met zout en peper. Garneer hem met wat fijn gesnipperde bieslook.