KookJij

Huzarensalade

Een heerlijk huzarensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
  2. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Mijn moeder
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Huzarensalade te bereiden

Kook eerst de aardappels gaar en laat ze afkoelen. Snijd vervolgens de volgende dingen aan kleine stukjes: wortels, komkommer, appel, paprika, ham en de afgekoelde aardappels. Meng dit alles in een schaal goed door elkaar. Voeg er de mayonaise eraan toe en maak op smaak met zout en peper. Garneer hem met wat fijn gesnipperde bieslook.

Mijn kookverhaal (petra schoonewille)

Mijn moeder maakte dit vroeger vaak alleen dan stampte ze alles door elkaar met een stamper.
Ik vindt het zelf lekkerder als het iets meer structuur heeft.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst