Recept
« Terug naar recepten
Ierse schelvis
PT20M
Ierse schelvis
Een heerlijk ierse schelvis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Ierland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ierse schelvis te bereiden
Meng peper en zout door de bloem en smelt de boter.Wentel de visfilet eerst door de bloemmengsel en vervolgens door de boter.Giet de rest van de boter in een stoofpan.Leg de vis erin en giet de melk en room erbij.Leg een deksel op de pan en breng alles landzaam aan de kook.Laat de vis in ongeveer 10 min.op een laag vuur gaar worden.Haal de vis uit de pan en leg deze op een voorverwarmde bord.Laat de saus iets indikken en roer er de mosterd door.Schenk de saus over de vis en bestrooi deze met de gehakte peterselie.
Lekker met rijst,pasta en een salade.
Lekker met rijst,pasta en een salade.