Recept
« Terug naar recepten
IJsbergsla met eendenborst
PT20M
IJsbergsla met eendenborst
Een heerlijk ijsbergsla met eendenborst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Florette
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe IJsbergsla met eendenborst te bereiden
Maak in de mixer een vinaigrette klaar met alle ingrediënten, totdat u een homogene emulsie bekomt. Doe de inhoud van een zakje ijsbergsla in een slakom en doe daarbij kleine sneetjes eendenborst, de tomaten, de olijven en de vinaigrette. Dien op.
fijnproever zegt: