Recept
« Terug naar recepten
IJsje van mango-banaan
PT315M
IJsje van mango-banaan
Een heerlijk ijsje van mango-banaan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
315 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
80 kCal energie
1 Gram eiwit
1 Gram vet
17 Gram koolhydraten
1 Gram eiwit
1 Gram vet
17 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe IJsje van mango-banaan te bereiden
Pureer de banaan met de kokosmelk en 1 eetlepel suiker in de blender of met de staafmixer.
Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel.
Snijd de mango in stukjes.
Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel.
Zet in de vriezer en laat in circa 5 uur bevriezen.
Schep in elk ijsvormpje een deel van het banaan-kokosmengsel.
Snijd de mango in stukjes.
Voeg de mango, het limoensap en de rest van de suiker toe aan het overgebleven banaan-kokosmengsel en pureer tot een gladde massa. Schep voorzichtig in de ijsvormpjes op het banaan-kokosmengsel.
Zet in de vriezer en laat in circa 5 uur bevriezen.