Recept
« Terug naar recepten
IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
PT310M
IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl
Een heerlijk ijsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
310 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
85 kCal energie
3 Gram eiwit
1 Gram vet
15 Gram koolhydraten
3 Gram eiwit
1 Gram vet
15 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe IJsje van vanilleyoghurt met frambozenswirl te bereiden
Pureer de frambozen met de poedersuiker in een blender of met een staafmixer.
Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot circa 5 mm onder de rand.
Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon.
Zet de vormpjes in de vriezer en laat in circa 5 uur bevriezen.
Verdeel de yoghurt over de ijsvormpjes, tot circa 5 mm onder de rand.
Vul aan met de frambozenpuree en roer met een satéstokje door elkaar voor een mooi patroon.
Zet de vormpjes in de vriezer en laat in circa 5 uur bevriezen.