Recept
« Terug naar recepten
Ijsmousse met banaan
PT60M
Ijsmousse met banaan
Een heerlijk ijsmousse met banaan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
GB Recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ijsmousse met banaan te bereiden
Verwijder de schil van de bananen, wikkel ze in folie en leg ze in de diepvries. Laat ze bevriezen.
Bereidingswijze
Mix zorgvuldig de bananen met het citroensap.
Klop de room op met de suiker.
Meng de bananen met de room en verdeel het mengsel over 4 ijscoupes.
Serveertips
Garneer met wat fruit en enkele muntblaadjes. Dien onmiddellijk op.
Bereidingswijze
Mix zorgvuldig de bananen met het citroensap.
Klop de room op met de suiker.
Meng de bananen met de room en verdeel het mengsel over 4 ijscoupes.
Serveertips
Garneer met wat fruit en enkele muntblaadjes. Dien onmiddellijk op.
Edith zegt: