Recept
« Terug naar recepten
Ijssushi
PT15M
Ijssushi
Een heerlijk ijssushi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ijssushi te bereiden
Laat vier bolletjes roomijs zacht worden in de koelkast.
maak een beslag van de eieren, bloem en melk en bak hier 2 pannenkoekjes van.
Neem twee afgekoelde pannenkoekjes en bestrijk ze rijkelijk met het zacht geworden ijs.
Rol de pannenkoekjes op en laat ze opstijven in de diepvries (een half uurtje moet volstaan).
Haal de pannenkoekenrolletjes uit de diepvries en snijdt ze in stukjes van ongeveer vier centimeter.
Een cocktailprikker erdoor en klaar is je ‘ijssushi’.
maak een beslag van de eieren, bloem en melk en bak hier 2 pannenkoekjes van.
Neem twee afgekoelde pannenkoekjes en bestrijk ze rijkelijk met het zacht geworden ijs.
Rol de pannenkoekjes op en laat ze opstijven in de diepvries (een half uurtje moet volstaan).
Haal de pannenkoekenrolletjes uit de diepvries en snijdt ze in stukjes van ongeveer vier centimeter.
Een cocktailprikker erdoor en klaar is je ‘ijssushi’.
wim zegt: