Recept
« Terug naar recepten
Ikan Bakar (tonijn)
PT30M
Ikan Bakar (tonijn)
Een heerlijk ikan bakar (tonijn) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
- personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ikan Bakar (tonijn) te bereiden
Maak de vis schoon en besprenkel deze met citroensap.
Pel de knoflook, schil de kunyit; maak ze in de blender fijn en meng de olie en het zout erdoor.
Bestrijk de vis met deze marinade en rooster hem op de barbeque ±15 minuten aan beide kanten gaar.
Pel de knoflook, schil de kunyit; maak ze in de blender fijn en meng de olie en het zout erdoor.
Bestrijk de vis met deze marinade en rooster hem op de barbeque ±15 minuten aan beide kanten gaar.