Recept
« Terug naar recepten
In Bier Gemarmerde (Ingemaakte) Eieren
PT30M
In Bier Gemarmerde (Ingemaakte) Eieren
Een heerlijk in bier gemarmerde (ingemaakte) eieren recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Koken met Bier
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe In Bier Gemarmerde (Ingemaakte) Eieren te bereiden
Kook de eieren hard.Laat afkoelen.Pel ze.
Doe de eieren in de weckpot.
Breng het bier aan de kook met de overige ingrediënten en wat zout en peper.
Schenk het kokende mengsel in de weckpot.
Bewaar de pot op een koele donkere plaats.
Doe de eieren in de weckpot.
Breng het bier aan de kook met de overige ingrediënten en wat zout en peper.
Schenk het kokende mengsel in de weckpot.
Bewaar de pot op een koele donkere plaats.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Hoe langer ze staan, hoe lekkerder de eieren.