Recept
« Terug naar recepten
In chilisaus gemarineerde Gamba’s in de oven
PT40M
In chilisaus gemarineerde Gamba’s in de oven
Een heerlijk in chilisaus gemarineerde gamba’s in de oven recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan Wolfert
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe In chilisaus gemarineerde Gamba’s in de oven te bereiden
Voorbereiding: ochtend voorafgaande aan het etentje.
Leg de rauwe , ontdooide en drooggedepte gamba’s in een ovenschaal. Maak een marinade door de chilisaus, de olie, de knoflook , de cayenne peper en het zout goed te mengen. Giet deze marinade over de gamba’s en dek deze met huishoud folie af. Let wel op dat de gamba’s zoveel mogelijk onder de marinade staan. Laat ze de rest van de dag marineren op een koele plaats.
Bereiden: Warm de oven voor op 180°C.
Verwijder de folie van de gamba’s en zet de schaal in de oven. Laat de schaal in de oven staan tot de olie in de schaal pruttelt en de gamba’s mooi roze zijn geworden (ca 20 minuten).
Leg de rauwe , ontdooide en drooggedepte gamba’s in een ovenschaal. Maak een marinade door de chilisaus, de olie, de knoflook , de cayenne peper en het zout goed te mengen. Giet deze marinade over de gamba’s en dek deze met huishoud folie af. Let wel op dat de gamba’s zoveel mogelijk onder de marinade staan. Laat ze de rest van de dag marineren op een koele plaats.
Bereiden: Warm de oven voor op 180°C.
Verwijder de folie van de gamba’s en zet de schaal in de oven. Laat de schaal in de oven staan tot de olie in de schaal pruttelt en de gamba’s mooi roze zijn geworden (ca 20 minuten).
Jan Wolfert zegt: