Ik hou erg van spare ribs, zodoende.
Iedereen die een leuk recept heeft, kan het bij mij komen uitproberen! Geen probleem!
Recept
« Terug naar recepten
In donker bier en mosterd gemarineerde runderribben
PT60M
In donker bier en mosterd gemarineerde runderribben
Een heerlijk in donker bier en mosterd gemarineerde runderribben recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Specerijen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe In donker bier en mosterd gemarineerde runderribben te bereiden
Meng suiker, bier en andere ingredienten (excl boter), in een ruime kom, totdat de suiker is opgelost en giet dit over de ribben.
Laat 2 uur marineren.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Braad het vlees gedurende 50 min in een bakblik.
Zet het bakblik met het braadvocht op het vuur en warm het door.
Klop boter erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Schik de ribben op 4 borden, bedruip met warme saus en serveer mer gebakken aardappels en gestoomde groenten.
Laat 2 uur marineren.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Braad het vlees gedurende 50 min in een bakblik.
Zet het bakblik met het braadvocht op het vuur en warm het door.
Klop boter erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Schik de ribben op 4 borden, bedruip met warme saus en serveer mer gebakken aardappels en gestoomde groenten.