Recept
« Terug naar recepten
In ham gegrilde vijgen met fontina
PT20M
In ham gegrilde vijgen met fontina
Een heerlijk in ham gegrilde vijgen met fontina recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe In ham gegrilde vijgen met fontina te bereiden
Vijgen wassen en kruislings diep insnijden. Kaas in 4 stukjes snijden en in vijgen stoppen. Vijgen inpakken in ham. Pakketjes licht bestrijken met olie.
Bereiden
Ovengrill voorverwarmen. Vijgenpakketjes op bakplaat zetten en ca. 10 min. onder grill schuiven, tot ham knapperig is en kaas begint te smelten. In kom olie mengen met azijn, peper en zout. Vijgen elk op bord zetten en dressing rondom druppelen
Bereiden
Ovengrill voorverwarmen. Vijgenpakketjes op bakplaat zetten en ca. 10 min. onder grill schuiven, tot ham knapperig is en kaas begint te smelten. In kom olie mengen met azijn, peper en zout. Vijgen elk op bord zetten en dressing rondom druppelen