KookJij

In mosterdsaus gegaarde zalm met groene asperges

Een heerlijk in mosterdsaus gegaarde zalm met groene asperges recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ramon Beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe In mosterdsaus gegaarde zalm met groene asperges te bereiden

kook de aardappels in de schil.Bak de gesnipperde ui en fijngehakte knoflook in een beetje olie kort aan en blus af met de wijn.Voeg de kippenbouillon toe en laat het geheel tot de helft inkoken.Voeg vervolgens de mosterd toe en roer het mengsel tot een gladde saus.draai het vuur laag,leg de stukken zalm in de saus en plaats een deksel op de pan.Laat de zalm in 10 minuten rustig garen.Snijd ondertussen de onderste stukjes van de asperges.Verhit een pan met een beetje olie en bak daarin de asperges op half hoog vuur tot ze zacht beginnen te worden.Breng op smaak met zout en peper uit de molen.Snijd de aardappels in plakken en leg deze samen met de asperges op een bord.Plaats er een mooi stuk zalm op en druppel wat saus over het geheel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

martijn

martijn zegt:
Heerlijk;)