Recept
« Terug naar recepten
In sandwich opgerolde carpaccio met huisgemaakte p
PT40M
In sandwich opgerolde carpaccio met huisgemaakte p
Een heerlijk in sandwich opgerolde carpaccio met huisgemaakte p recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
de vorket
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe In sandwich opgerolde carpaccio met huisgemaakte p te bereiden
Pesto maken in keukenmachine of vijzel (eventueel kant en klaar kopen).
Zweeds brood of wraps uitspreiden op keukenblad.
Rucolasla wassen, drogen en erover verdelen.
Carpaccio erover verdelen en besprenkelen met olijfolie en zwarte peper.
Brood oprollen. Huishoudfolie eromheen en uurtje in koelkast leggen.
Half uur voor opdienen uit koelkast halen. In schuine plakken snijden.
Opdienen op kleine schaaltjes en garneren met bieslook.
Kan ook met crème fraîche en zalm of rauwe tonijn.
Zweeds brood of wraps uitspreiden op keukenblad.
Rucolasla wassen, drogen en erover verdelen.
Carpaccio erover verdelen en besprenkelen met olijfolie en zwarte peper.
Brood oprollen. Huishoudfolie eromheen en uurtje in koelkast leggen.
Half uur voor opdienen uit koelkast halen. In schuine plakken snijden.
Opdienen op kleine schaaltjes en garneren met bieslook.
Kan ook met crème fraîche en zalm of rauwe tonijn.
jolangel zegt: