Recept
« Terug naar recepten
In sesamolie gemarineerde kip met walnoten
PT12M
In sesamolie gemarineerde kip met walnoten
Een heerlijk in sesamolie gemarineerde kip met walnoten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Simone Rutten
Bereidingstijd:
12 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Singapore
Keuken:
Oosterse
Bron:
MeiAsia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe In sesamolie gemarineerde kip met walnoten te bereiden
Snijd de kipfilet in reepjes. Schil de gember en snijd deze in dunne plakjes. Verhit de sesam- en wokolie in een wok. Voeg de gember toe en bak deze op laag vuur tot de gember begint te geuren. Voeg de reepjes kipfilet toe en roerbak ze op hoog vuur in 1 à 2 minuten goudbruin. Doe de lente-ui in de wok en bak nog 2 minuten. Schep de walnoten en sesamzaad door het kipmengsel. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Lekker met roergebakken paksoi en MeiAsia noedels.
Mijn kookverhaal (Simone Rutten)
Heerlijke combinatie en lekker snel klaar!
apu zegt: