Recept
« Terug naar recepten
Indiase zoete groentecurry
PT25M
Indiase zoete groentecurry
Een heerlijk indiase zoete groentecurry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Simone Rutten
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indiase zoete groentecurry te bereiden
Maak de groenten schoon. Snijd de aardappelen in kleine blokjes, de wortels in dunne plakjes, de paprika in reepjes en de broccoli in roosjes.
Verhit de olie in een wok. Voeg de aardappelen, wortels, paprika en de broccoli toe en roerbak 2 minuten. Voeg de kruidenpasta en het water toe laat het geheel op laag vuur zachtjes koken tot de groenten gaar zijn (± 10 minuten). Schep het mengsel regelmatig om.
Schep de komkommer door het groentemengsel.
Verhit de olie in een wok. Voeg de aardappelen, wortels, paprika en de broccoli toe en roerbak 2 minuten. Voeg de kruidenpasta en het water toe laat het geheel op laag vuur zachtjes koken tot de groenten gaar zijn (± 10 minuten). Schep het mengsel regelmatig om.
Schep de komkommer door het groentemengsel.
Mijn kookverhaal (Simone Rutten)
Zeker één van mijn favorieten!!