Recept
« Terug naar recepten
Indisch haantje
PT45M
Indisch haantje
Een heerlijk indisch haantje recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Indisch haantje te bereiden
Filet bestrooien met peper en zout, even in laten trekken, in kleine blokjes snijden, en bakken.
Uien en prei wassen en snijden. Samen met de twee teentjes knoflook toevoegen aan de gebakken stukjes kip.
Deksel op de pan en gaar laten stoven.
Kook de rijst.
Wanneer de kipblokjes gaar zijn de taugé wassen en toevoegen.
Aan het eind de suiker, ketjap, sambal en tomatenpuree erbij doen.
Laat het geheel nog 10 minuten sudderen.
Serveren met rijst
Uien en prei wassen en snijden. Samen met de twee teentjes knoflook toevoegen aan de gebakken stukjes kip.
Deksel op de pan en gaar laten stoven.
Kook de rijst.
Wanneer de kipblokjes gaar zijn de taugé wassen en toevoegen.
Aan het eind de suiker, ketjap, sambal en tomatenpuree erbij doen.
Laat het geheel nog 10 minuten sudderen.
Serveren met rijst
martha zegt: