Recept
« Terug naar recepten
Indische Ragout
PT120M
Indische Ragout
Een heerlijk indische ragout recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jean Wertz
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indische Ragout te bereiden
Bak de varkenspoulet even in boter. Snipper de uien erbij (grof) en laat deze fruiten tot ze glazig zijn. Roer de champignons erbij en laat deze even smoren. Voeg water of bouillon toe tot de hoeveelheid die nodig is. Voeg naar smaak toe: kopje azijn, ketjap, kruiden, sambal, zout en peper.
Roer 2 eetlepels pindakaas door de massa, totdat deze opgelost is. Laat alles, onder regelmatig roeren, 2 uren zachtjes pruttelen. Voeg vlak voor het opdienen de bruine suiker en 1 eetlepel tomatenketchup toe. Breng het geheel op de juiste dikte met maizena of allesbinder.
Roer 2 eetlepels pindakaas door de massa, totdat deze opgelost is. Laat alles, onder regelmatig roeren, 2 uren zachtjes pruttelen. Voeg vlak voor het opdienen de bruine suiker en 1 eetlepel tomatenketchup toe. Breng het geheel op de juiste dikte met maizena of allesbinder.