Recept
« Terug naar recepten
Indische yochurt rijst
PT40M
Indische yochurt rijst
Een heerlijk indische yochurt rijst recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
zainab haider
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5/6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indische yochurt rijst te bereiden
snijdt de uien klein en bak in de olie onder voortdurend roeren tot donkerbruin. Voeg op het laatste moment de cumin toe en roer mee. Voeg dan de yochurt ineens toe en laat een tijdje koken. Voeg zout naar smaak toe.
Voeg de droge rijst toe en dan zoveel heet water als nodig is.Doe het blik kikkererwten erbij (giet het water eerst af) en doe de deksel op de pan en laat de rijst in 20 minuten op laag vuur klaar stomen.
Voeg de droge rijst toe en dan zoveel heet water als nodig is.Doe het blik kikkererwten erbij (giet het water eerst af) en doe de deksel op de pan en laat de rijst in 20 minuten op laag vuur klaar stomen.
zainab zegt:
Ja sorry, dat is inderdaad komijn.