Dit is de snelle versie.
Je kunt op de zelfde wijze bereiden zoals je gewend bent
snert te maken.
Katjang idjo is te verkrijgen in de toko of bio-winkel onder de naam MUNG-BONEN óf TAUGE-BONEN.
Het voordeel van deze bonensoep is, dat het lichter verteerbaar is en je hebt dus géén last van darmgassen.
Recept
« Terug naar recepten
Indonesische erwtensoep (katjang idjo-soep)
PT60M
Indonesische erwtensoep (katjang idjo-soep)
Een heerlijk indonesische erwtensoep (katjang idjo-soep) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
uit mijn jeugd
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indonesische erwtensoep (katjang idjo-soep) te bereiden
Zet de katjang idjo op met de bouillon.
Fruit de uiten goudbruin, haal ze eruit en doe in de soep,
fruit in de rest v.d. olie de gesneden prei en de gehakte selderij, roer dit alles door de soep, laat nog enkele minuten koken, doe de worst erbij.
Garneer met gebakken uitjes. (Conimex)
Fruit de uiten goudbruin, haal ze eruit en doe in de soep,
fruit in de rest v.d. olie de gesneden prei en de gehakte selderij, roer dit alles door de soep, laat nog enkele minuten koken, doe de worst erbij.
Garneer met gebakken uitjes. (Conimex)
bametz-saffrie zegt: