Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse broodsalade
PT30M
Italiaanse broodsalade
Een heerlijk italiaanse broodsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
250 kCal energie
16 Gram vet
16 Gram vet
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse broodsalade te bereiden
1. Snij het brood in blokjes en meng het met de uien.
2. Spoel de tomaten en de komkommer, snij ze in stukken. Meng ze met het brood. Schep er de peterselie, de olijven en de appelkappertjes door.
3. Roer de olie, de azijn en het limoensap tot een dressing. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje suiker. Maak er de salade mee aan.
2. Spoel de tomaten en de komkommer, snij ze in stukken. Meng ze met het brood. Schep er de peterselie, de olijven en de appelkappertjes door.
3. Roer de olie, de azijn en het limoensap tot een dressing. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje suiker. Maak er de salade mee aan.