KookJij

Italiaanse capucijners

Een heerlijk italiaanse capucijners recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 à 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen idee
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse capucijners te bereiden

Speklappen in repen snijden.
Aanbraden tot ze mooi bruin worden.
Ui en knoflook toevoegen en even meebakken.
Italiaanse groenten toevoegen en dit een paar minuten roerbakken.
Gezeefde tomaten en capucijners toevoegen en dit laten sudderen tot alles goed is doorgewarmd.
Op smaak brengen met zout en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

j.sieliakus

j.sieliakus zegt:
Het recept lijkt me wel iets. Ga dit vandaag uitproberen;)