Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse capucijners
PT20M
Italiaanse capucijners
Een heerlijk italiaanse capucijners recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Siska-Anna Douma
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 à 2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen idee
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse capucijners te bereiden
Speklappen in repen snijden.
Aanbraden tot ze mooi bruin worden.
Ui en knoflook toevoegen en even meebakken.
Italiaanse groenten toevoegen en dit een paar minuten roerbakken.
Gezeefde tomaten en capucijners toevoegen en dit laten sudderen tot alles goed is doorgewarmd.
Op smaak brengen met zout en peper.
Aanbraden tot ze mooi bruin worden.
Ui en knoflook toevoegen en even meebakken.
Italiaanse groenten toevoegen en dit een paar minuten roerbakken.
Gezeefde tomaten en capucijners toevoegen en dit laten sudderen tot alles goed is doorgewarmd.
Op smaak brengen met zout en peper.
j.sieliakus zegt: