Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse croissantjes
PT15M
Italiaanse croissantjes
Een heerlijk italiaanse croissantjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Linda van den Berg
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse croissantjes te bereiden
Croissants opensnijden.
Beleggen met een plakje ham, dan een lepel tomatenketchup erover uitsmeren.
Bestrooien met wat geraspte kaas, parmesaanse kaas en een snufje Italiaanse- of pizzakruiden.
Ongeveer 8 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven afbakken tot de croissants mooi krokant zijn en de kaas gesmolten is.
Beleggen met een plakje ham, dan een lepel tomatenketchup erover uitsmeren.
Bestrooien met wat geraspte kaas, parmesaanse kaas en een snufje Italiaanse- of pizzakruiden.
Ongeveer 8 tot 10 minuten in een voorverwarmde oven afbakken tot de croissants mooi krokant zijn en de kaas gesmolten is.