Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse gehaktballen
PT30M
Italiaanse gehaktballen
Een heerlijk italiaanse gehaktballen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
maggi.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse gehaktballen te bereiden
Werk met een vork de ui, knoflook, kruiden, zongedroogde tomaat, zout, peper en eidooier door het gehakt. Vorm met vochtige handen 2 platte gehaktballen.
Meng het paneermeel en de kaas door elkaar. Wentel de gehaktballen hierdoor, druk het paneermeel iets aan.
Bak de gehaktballen in hete boter gaar.
Bereid ondertussen aardappelpuree en roer er de olijfolie door.
Meng het paneermeel en de kaas door elkaar. Wentel de gehaktballen hierdoor, druk het paneermeel iets aan.
Bak de gehaktballen in hete boter gaar.
Bereid ondertussen aardappelpuree en roer er de olijfolie door.
Els Meeuwsen zegt: