KookJij

Italiaanse gehaktballen

Een heerlijk italiaanse gehaktballen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: maggi.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse gehaktballen te bereiden

Werk met een vork de ui, knoflook, kruiden, zongedroogde tomaat, zout, peper en eidooier door het gehakt. Vorm met vochtige handen 2 platte gehaktballen.
Meng het paneermeel en de kaas door elkaar. Wentel de gehaktballen hierdoor, druk het paneermeel iets aan.
Bak de gehaktballen in hete boter gaar.
Bereid ondertussen aardappelpuree en roer er de olijfolie door.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Italiaans met provencaalse!! kruiden? Er zijn ook gedroogde Italiaanse kruiden en vers is lekkerder. Puree uit een pakje????? JAKKES. Maar ieder z'n eigen smaak. Gr.Els
monique ottenbros

monique ottenbros zegt:
Waar is de tijd van pen en papier gebleven?
HarryLohr

HarryLohr zegt:
Hallo Tortie,

Je kan bovenaan bij de naam van het recept op het printertje klikken.
tortie

tortie zegt:
Hallo ,
Wil graag dat recept met de Italiaanse gehakt balletjes printen maar hij doet het niet, Wat moet ik nu doen dan bedankt vast