Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse groenten met ribcarbonade en aardappel
PT25M
Italiaanse groenten met ribcarbonade en aardappel
Een heerlijk italiaanse groenten met ribcarbonade en aardappel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse groenten met ribcarbonade en aardappel te bereiden
De aardappelschijfjes klaarzetten om in magnetron te garen (in verpakking).
De ribcarbonade bestrooien met zout en peper en in 2 el boter bakken.
In pan/wok in 2 el boter de groenten met de fijngesneden knoflook aanbakken (hoog vuur) en goed om blijven roeren gedurende 5 minuutjes. Toevoegen tomaatblokjes, mix voor spaghetti/macaroni en een flinke scheut water (afhankelijk van hoeveel vocht de groenten geven tussen de 100 en 150 cc).De rozemarijn en oregano toevoegen en doorroeren. Een paar minuten goed doorwarmen. Intussen de aardappels in de magnetron laten garen.
De ribcarbonade bestrooien met zout en peper en in 2 el boter bakken.
In pan/wok in 2 el boter de groenten met de fijngesneden knoflook aanbakken (hoog vuur) en goed om blijven roeren gedurende 5 minuutjes. Toevoegen tomaatblokjes, mix voor spaghetti/macaroni en een flinke scheut water (afhankelijk van hoeveel vocht de groenten geven tussen de 100 en 150 cc).De rozemarijn en oregano toevoegen en doorroeren. Een paar minuten goed doorwarmen. Intussen de aardappels in de magnetron laten garen.
ineke zegt:
gr ineke