KookJij

Italiaanse tomatensoep

Een heerlijk italiaanse tomatensoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse tomatensoep te bereiden

Borstel de champignons schoon en sijd ze in plakjes.verhit de olie in een ruime soeppan en bak daarin de ui,de helft van de ham,de wortel,de knoflook en vleestomaten 3 minuten.Voeg de champignons,gezeefde tomaten,bouillon en rode wijn toe en kook zachtjes 15 minuten.Pureer de soep,Verwarm hem en kook hierin de pasta en doperwten 8 minuten.Voeg de rest van de hamreepjes toe.Serveer de soep,bestrooid met parmezaanse kaas en peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst