Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse tomatensoep
PT40M
Italiaanse tomatensoep
Een heerlijk italiaanse tomatensoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse tomatensoep te bereiden
Borstel de champignons schoon en sijd ze in plakjes.verhit de olie in een ruime soeppan en bak daarin de ui,de helft van de ham,de wortel,de knoflook en vleestomaten 3 minuten.Voeg de champignons,gezeefde tomaten,bouillon en rode wijn toe en kook zachtjes 15 minuten.Pureer de soep,Verwarm hem en kook hierin de pasta en doperwten 8 minuten.Voeg de rest van de hamreepjes toe.Serveer de soep,bestrooid met parmezaanse kaas en peterselie.