Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse vegetarische schotel
PT15M
Italiaanse vegetarische schotel
Een heerlijk italiaanse vegetarische schotel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dorry Hertog
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
collega van dochter
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse vegetarische schotel te bereiden
Klop de eieren met de slagroom en de verkruimelde Feta door elkaar samen met het zout en de peper. Doe de groente in een ovenschaal en het eieren mengsel erover heen.
Bak in de oven af op 180gr. ongeveer 45 min. kijk dan of het gestold is en iets verkleurd.
Serveer met gemengde salade
Bak in de oven af op 180gr. ongeveer 45 min. kijk dan of het gestold is en iets verkleurd.
Serveer met gemengde salade
Mijn kookverhaal (Dorry Hertog)
Een verrassend lekker recept wat vaak op tafel komt.