Recept
« Terug naar recepten
jaap's vis saus
PT5M
jaap's vis saus
Een heerlijk jaap's vis saus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jaap groenhof
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
zal het wel ergens gelezen hebben
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe jaap's vis saus te bereiden
laat de asjovis felets smelten in een pannetje; geen vet toevoegen!!
voeg een beetje van de witte wijn toe als de filet's half gesmolten zijn; gesmolten filets? dan de rest van de wijn, de tomatenketchup en de visbouillon toevoegen; een beetje laten inkoken en dan de kappertjeser bij; kook in tot dat het niet meer echt waterig is.
voeg een beetje van de witte wijn toe als de filet's half gesmolten zijn; gesmolten filets? dan de rest van de wijn, de tomatenketchup en de visbouillon toevoegen; een beetje laten inkoken en dan de kappertjeser bij; kook in tot dat het niet meer echt waterig is.