Recept
« Terug naar recepten
Jaegerschnitzel
PT35M
Jaegerschnitzel
Een heerlijk jaegerschnitzel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Jaegerschnitzel te bereiden
Bak de gepaneerde schnitzels in boter. Haal ze er vervolgens uit en bewaar ze op een warme plek. Fruit in het vet de gesnipperde ui en de in blokjes gesneden paprika op een laag pitje gedurende 10 minuten. Voeg daarna de in plakjes gesneden champignons en laat nog eens 10 minuten bakken. Bij teveel aan vocht zachtjes laten inkoken. Voeg vervolgens de tomatenpuree, tomatenketchup, thijm, paprikapoeder, peper en zout toe. Voeg dan de rode wijn en de fijngehakte peterselie toe. De wijn zorgt voor een mooie bruine kleur. Roer op het laatst de room door het gerecht. Giet het verkregen mengsel over de schnitzels. Lekker bij frites. Guten Appetit!
Els zegt:
Wat een heerlijke saus.;)Zet dit recept dan ook bij m'n favorieten.Ga nog eens verder neusen bij jou recepten.:)