Recept
« Terug naar recepten
Japanse salade met rosbief
PT20M
Japanse salade met rosbief
Een heerlijk japanse salade met rosbief recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Japanse salade met rosbief te bereiden
Maak een vinaigrette door in een kom de olijfolie en het citroensap door elkaar te roeren.Verdeel de chinese kool over de borden en besprenkel met vinaigrette.Verdeel de opgerolde plakjes rosbief over de kool.besprenkel ze met sojasaus en strooi er peper over.Verdeel de radijsplakjes en uiringetjes over de rosbief en bestrooi met bieslook.
Marjolein zegt:
moet het geen chinesekool zijn in plaats van chiesekool:p;)