Recept
« Terug naar recepten
Jelly pudding
PT10M
Jelly pudding
Een heerlijk jelly pudding recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Jelly pudding te bereiden
fruit schoonmaken/peren in kleine stukjes
opzetten met water,niet onder het fruit
vanillesuiker erbij
3 min.laten koken (houd je van "zacht",nog 2 min langer )
vuur uit en meteen de jellypoeder toevoegen
en goed roeren totdat klontjes wegzijn
in de puddingvorm gieten en goed laten afkoelen.
opdienen met vanillevla + yoghurt en slagroom.
opzetten met water,niet onder het fruit
vanillesuiker erbij
3 min.laten koken (houd je van "zacht",nog 2 min langer )
vuur uit en meteen de jellypoeder toevoegen
en goed roeren totdat klontjes wegzijn
in de puddingvorm gieten en goed laten afkoelen.
opdienen met vanillevla + yoghurt en slagroom.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lollie zegt:
scotty zegt:
Max zegt:
Anja zegt:
bametz-saffrie zegt:
bametz-saffrie zegt:
Je zult het best lekker vinden!:)