Deze "saus" kan je gebruiken om Kip en kalkoen in te smeren tijdens het grillen.
je unt deze saus ook op het vlees strijken en laten marinieren
Recept
« Terug naar recepten
Jus Basque
PT129600M
Jus Basque
Een heerlijk jus basque recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
129600 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
vriend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Jus Basque te bereiden
De look en de wortel klein snijden en met al de andere ingredienten in de azijn fles doen.
Nu is geduld gevraagd..... :-))
DRIE maanden op een koele donkere plaats bewaren en af en toe dit mengsel door draaibewegingen met de fles, mengen.
Na drie maanden die mengsel filteren.
Nu is geduld gevraagd..... :-))
DRIE maanden op een koele donkere plaats bewaren en af en toe dit mengsel door draaibewegingen met de fles, mengen.
Na drie maanden die mengsel filteren.
mdc zegt:
Danke voor jou interesse.Onder opmerking is een link.
Groetjes :p Martine