Recept
« Terug naar recepten
Kaasballetjes met spinazie
PT25M
Kaasballetjes met spinazie
Een heerlijk kaasballetjes met spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kaasballetjes met spinazie te bereiden
1. Verdeel de kaas in drie gelijke porties.
2. Kruid een derde van de kaas met peper en zout. Vermeng een derde van de kaas met de chilipeper. Roer door een derde van de kaas de gehakte bieslook, en kruid met peper en zout. Maak kaasballetjes en zet ze koel weg.
3. Spoel de spinaziebladeren. Leg ze in een stoommandje. Stoom ze 5 minuten boven een bodempje water.
4. Laat wat afkoelen, halveer de spinaziebladeren en verwijder de harde middennerf. Verpak de kaasballetjes in een stuk spinazie.
5. Serveer de balletjes lichtjes gekoeld maar niet ijskoud.
2. Kruid een derde van de kaas met peper en zout. Vermeng een derde van de kaas met de chilipeper. Roer door een derde van de kaas de gehakte bieslook, en kruid met peper en zout. Maak kaasballetjes en zet ze koel weg.
3. Spoel de spinaziebladeren. Leg ze in een stoommandje. Stoom ze 5 minuten boven een bodempje water.
4. Laat wat afkoelen, halveer de spinaziebladeren en verwijder de harde middennerf. Verpak de kaasballetjes in een stuk spinazie.
5. Serveer de balletjes lichtjes gekoeld maar niet ijskoud.