Recept
« Terug naar recepten
Kaasflapjes met Le Moulin Rouge
PT40M
Kaasflapjes met Le Moulin Rouge
Een heerlijk kaasflapjes met le moulin rouge recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasflapjes met Le Moulin Rouge te bereiden
Bereiding:
Meng de kaas in stukjes met noten, appel, bleekselderij en 1 ei. Vorm 10 balletjes ter grootte van een walnoot. Rol het bladerdeeg uit en snij er 10 vierkantjes uit.
Leg op elk plakje een balletje en vouw het diagonaal dubbel (als een envelop).
Bestrijk met losgeklopt ei en bak in een op 225°C voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin.
Meng de kaas in stukjes met noten, appel, bleekselderij en 1 ei. Vorm 10 balletjes ter grootte van een walnoot. Rol het bladerdeeg uit en snij er 10 vierkantjes uit.
Leg op elk plakje een balletje en vouw het diagonaal dubbel (als een envelop).
Bestrijk met losgeklopt ei en bak in een op 225°C voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Moulin rouge is een:
zachte kaas onder de vorm van een plat wieltje met oranjewitte korst.
Hij komt uit de streek rond Brugge, West Vlaanderen.
Wordt gemmaakt van Biologische melk.
Hoop je wat wijzer te hebben gemaakt.
:);)
m.v.g. Bert Allers
Nigella zegt:
nog nooit gezien, noch van gehoord