Recept
« Terug naar recepten
Kaasfondue met Boursin
PT15M
Kaasfondue met Boursin
Een heerlijk kaasfondue met boursin recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Denise Boneveld-de Goede
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasfondue met Boursin te bereiden
Smelt de boter in de pan (niet bruin laten worden). Voeg al roerend de bloem toe, goed blijven roeren en voer de helft van de boullion toe. Door roeren tot een stevige saus. Als de saus goed gebonden is langzaam de rest van de boullion toe voegen. Verkruimel ondertussen de boursin en voeg deze al roerend toe aan de saus samen met de geraspte kaas. Dit geheel rustig laten smelten. Dan de eetlepel zaanse mosterd er door en nog een beetje peper om de boel op smaak te brengen.
Er kan ook eventueel voor de peper boursin worden gekozen.
Pan op tafel en lekker met brood. E.v.t. ook heerlijk met tomaat, courgette of wortels.
Er kan ook eventueel voor de peper boursin worden gekozen.
Pan op tafel en lekker met brood. E.v.t. ook heerlijk met tomaat, courgette of wortels.
gea zegt:
Leuk om het eerste recept van je te lezen!
Lijkt me lekker om eens te proberen! (ik zal alleen minder sterke bouillon gebruiken, daar ik niet zo van "het zoute" ben). Succes met verder inbrengen van recepten!!!:):)