Recept
« Terug naar recepten
Kaaskoekjes met komijnekaas
PT20M
Kaaskoekjes met komijnekaas
Een heerlijk kaaskoekjes met komijnekaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kaaskoekjes met komijnekaas te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht).
- Kneed van alle ingrediënten een stevig deeg.
- Rol het deeg uit met en deegroller tot een lap van ongeveer 0,5 cm dik.
- Steek met een vormpje of snijd met een mesje de gewenste figuurtjes uit het deeg.
- Leg de koekjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. (± 1 cm tussenruimte is voldoende, de koekjes lopen niet uit.)
- Bak de koekjes in 10-12 minuten goudbruin.
- Kneed van alle ingrediënten een stevig deeg.
- Rol het deeg uit met en deegroller tot een lap van ongeveer 0,5 cm dik.
- Steek met een vormpje of snijd met een mesje de gewenste figuurtjes uit het deeg.
- Leg de koekjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. (± 1 cm tussenruimte is voldoende, de koekjes lopen niet uit.)
- Bak de koekjes in 10-12 minuten goudbruin.
Mijn kookverhaal (L Broers)
Er werd mij gevraagd om kaaskoekjes te maken. Ik deed een eerste poging, maar met dat recept werden de koekjes heel erg droog en waren niet echt lekker. Dus ik heb zelf zitten morren en porren aan het recept, en dit is het resultaat van mijn tweede poging kaaskoekjes! Verslavend lekker :).
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
sonyanijntje zegt:
Ik denk wel enkele dagen in een (luchtdicht) afgesloten trommel, maar hier waren de koekjes binnen 2 dagen op ;)
marry zegt: