KookJij

Kaaskoekjes met komijnekaas

Een heerlijk kaaskoekjes met komijnekaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaaskoekjes met komijnekaas te bereiden

- Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht).
- Kneed van alle ingrediënten een stevig deeg.
- Rol het deeg uit met en deegroller tot een lap van ongeveer 0,5 cm dik.
- Steek met een vormpje of snijd met een mesje de gewenste figuurtjes uit het deeg.
- Leg de koekjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. (± 1 cm tussenruimte is voldoende, de koekjes lopen niet uit.)
- Bak de koekjes in 10-12 minuten goudbruin.

Mijn kookverhaal (L Broers)

Er werd mij gevraagd om kaaskoekjes te maken. Ik deed een eerste poging, maar met dat recept werden de koekjes heel erg droog en waren niet echt lekker. Dus ik heb zelf zitten morren en porren aan het recept, en dit is het resultaat van mijn tweede poging kaaskoekjes! Verslavend lekker :).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marry

marry zegt:
Heerlijke recepten hebben jullie staan lijkt me leuk om te proberen:D
sonyanijntje

sonyanijntje zegt:
Hoi Assy54,
Ik denk wel enkele dagen in een (luchtdicht) afgesloten trommel, maar hier waren de koekjes binnen 2 dagen op ;)
assy54

assy54 zegt:
Leuk recept - hoelang kun je de koekjes bewaren?