Recept
« Terug naar recepten
Kaaskroketten met groene-kruidenmosterd
PT30M
Kaaskroketten met groene-kruidenmosterd
Een heerlijk kaaskroketten met groene-kruidenmosterd recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaaskroketten met groene-kruidenmosterd te bereiden
Smelt de boter in een stevig pannetje.Doe de bloem erbij.Roer even om.Giet er nu een beetje melk bij,roer om en wacht tot de melk begint te binden.Doe er dan weer wat melk bij.Roer om en ga zo door tot alle melk is gebonden.Voeg de kaas en wat nootmuskaat toe.Verwarm door tot de kaas is gesmolten.Giet het mengsel op een olie ingevet bord en laat deze helemaal afkoelen.Klop het ei los.Vorm kleine kroketjes van het mengsel,haal even door het ei en vervolgens door het parneermeel.Haal ze opnieuw door het ei en paneermeel.Verhit intussen de frituurpan op 180C.Bak de kroketjes voorzichtig bruin.Laat ze uitlekken op het keukenpapier.Hak de kruiden en meng ze door de mosterd.Serveer dit samen met de kroketjes.