Recept
« Terug naar recepten
Kaassoep met Brugge goud
PT30M
Kaassoep met Brugge goud
Een heerlijk kaassoep met brugge goud recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
bruggekaas.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaassoep met Brugge goud te bereiden
Snij de selder, prei, uien en wortel fijn en stoof in de boter +/- 10 min. strooi de bloem erover en roer om.
Voeg bouillon, melk en kruiden tie en mix. Roer er 300g kaas door en de citroen. Snij het brood in blokjes en bak bruin in een beetje boter. Werk de soep af met blokjes brood, kaas en peterselie.
Voeg bouillon, melk en kruiden tie en mix. Roer er 300g kaas door en de citroen. Snij het brood in blokjes en bak bruin in een beetje boter. Werk de soep af met blokjes brood, kaas en peterselie.