Recept
« Terug naar recepten
Kaasspiralen
PT15M
Kaasspiralen
Een heerlijk kaasspiralen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lola broos
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kaas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaasspiralen te bereiden
Laat het deeg volgens voorschrift ontdooien. Bestrijk elke deegplak met losgeklopte eierdooier en verdeel de fijn geraspte kaas en paprika over de helft van de deegplakken. Leg de andere plakken erop en rol ze met de deegroller wat uit. Snij er repen van 1 cm breed van en draai ze tot een spiraal. Leg ze op een met koud water afgespoelde bakplaat en bestrijk ze
nogmaals met ei. Strooi er zout over en schuif de plaat in de voorverwarmde
oven. Bak bij 220° C tot de spiralen lichtbruin zijn.
nogmaals met ei. Strooi er zout over en schuif de plaat in de voorverwarmde
oven. Bak bij 220° C tot de spiralen lichtbruin zijn.
Willem Boer zegt: