KookJij

Kaastaart [met gegrilde groente]

Een heerlijk kaastaart [met gegrilde groente] recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 55 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaastaart [met gegrilde groente] te bereiden

Verwarm de oven voor op 200˚C (hetelucht met onderwarmte 180˚C). Laat het taartdeeg ontdooien en bekleed hiermee de vorm. Prik met een vork gaatjes in de taartbodem.
Pureer met de staafmixer de fetablokjes met de geraspte kaas, eieren, slagroom, oregano en peper tot een glad mengsel en verdeel dit over de taartbodem. Bak de taart in 20-25 min. onderin de oven goudbruin en gaar.
Snijd intussen de courgette in schuine plakken. Pel de ui en snijd deze in partjes. Maak de paprika’s schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen. Pers het teentje knoflook en roer dit met tabasco door de olijfolie.
Verhit de grillpan, bestrijk alle groente met de olie en gril alles op hoog vuur. Neem de gegrilde trostomaatjes van de tak. Verdeel deze met de andere gegrilde groente over de warme kaastaart. Serveer de taart warm.
Ga naar mijn Boodschappenlijst
LUNCHGERECHT
6 Personen
30 minuten
+ 25 minuten
Bevat p.p. ca.:
435 kcal
1815 kj
eiwit 18 g
vet 26 g
koolhydraten 32 g

Lekker met Romeinse sla (175 g, Super) met geroosterde pijnbommpitten (50 g, Super) en Italiaanse pestodressing (85 g, Super)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst