Recept
« Terug naar recepten
Kaaswafels
PT15M
Kaaswafels
Een heerlijk kaaswafels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
675 gram geraspte belegen personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaaswafels te bereiden
Meng de kaas met de rozemarijn.Leg hiervan hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat en verspreid de kaas in langwerpige vormen.bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden in 3-6 minuten tot goudgele wafels.Laat afkoelen en neem ze van de bakplaat.