KookJij

Kabeljauw in papillot

Een heerlijk kabeljauw in papillot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in papillot te bereiden

Spoel de paprika en het pepertje. Verwijder zorgvuldig de zaadjes en zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Wrijf de champignons droog schoon en snij ze in dunne plakjes. Spoel de selderij, snij de stengels in boogjes en hak de blaadjes fijn.

Leg elke moot kabeljauw op een groot vel aluminiumfolie en kruid de vis met peper en zout. Verdeel de groenten en de peterselie over de vis. Besprenkel met de witte wijn en leg op elke portie een nootje boter.

Vouw de papillot goed dicht, zodat er geen vocht uit kan. Laat in 20 minuten gaar worden in een op 200° C voorverwarmde oven.

Vouw de aluminiumfolie open, haal er de vis uit en leg hem met de groenten op voorverwarmde borden. Lekker met rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

suuske76

suuske76 zegt:
hoi ben ik weer.

dat had ik gedaan maar als ik op favorieten druk zie ik alleen een 1 staan,ik krijg het niet voor elkaar?
Tis oook de eerst dat ik op deze site zit,maar toch.
Ik hoor graag een reactie terug.

Groetjes Suzanne
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Suzanne , gewoon klikken op favorieten en het komt er op te staan. groetjes van ons 3 :);):p
suuske76

suuske76 zegt:
Hoi.

Lijkt me erg lekker en ik denk ook goed voor de lijn.
Weet je misschien ook hoe ik deze kan toevoegen aan favorieten,ik ben net lid en zie wel mijn favorieten staan maar weet niet hoe ik ze moet toevoegen.

Groetjes Suzanne:D
joop van rij

joop van rij zegt:
niet alleen lekker ,maar ook nog eens makkelijk.:)