Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in papillot
PT60M
Kabeljauw in papillot
Een heerlijk kabeljauw in papillot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in papillot te bereiden
Spoel de paprika en het pepertje. Verwijder zorgvuldig de zaadjes en zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Wrijf de champignons droog schoon en snij ze in dunne plakjes. Spoel de selderij, snij de stengels in boogjes en hak de blaadjes fijn.
Leg elke moot kabeljauw op een groot vel aluminiumfolie en kruid de vis met peper en zout. Verdeel de groenten en de peterselie over de vis. Besprenkel met de witte wijn en leg op elke portie een nootje boter.
Vouw de papillot goed dicht, zodat er geen vocht uit kan. Laat in 20 minuten gaar worden in een op 200° C voorverwarmde oven.
Vouw de aluminiumfolie open, haal er de vis uit en leg hem met de groenten op voorverwarmde borden. Lekker met rijst.
Leg elke moot kabeljauw op een groot vel aluminiumfolie en kruid de vis met peper en zout. Verdeel de groenten en de peterselie over de vis. Besprenkel met de witte wijn en leg op elke portie een nootje boter.
Vouw de papillot goed dicht, zodat er geen vocht uit kan. Laat in 20 minuten gaar worden in een op 200° C voorverwarmde oven.
Vouw de aluminiumfolie open, haal er de vis uit en leg hem met de groenten op voorverwarmde borden. Lekker met rijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
suuske76 zegt:
Lijkt me erg lekker en ik denk ook goed voor de lijn.
Weet je misschien ook hoe ik deze kan toevoegen aan favorieten,ik ben net lid en zie wel mijn favorieten staan maar weet niet hoe ik ze moet toevoegen.
Groetjes Suzanne:D
suuske76 zegt:
dat had ik gedaan maar als ik op favorieten druk zie ik alleen een 1 staan,ik krijg het niet voor elkaar?
Tis oook de eerst dat ik op deze site zit,maar toch.
Ik hoor graag een reactie terug.
Groetjes Suzanne