KookJij

Kabeljauw in verrassingspakje

Gemakkelijk voor te bereiden, gaar in de oven of op de BBQ.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in verrassingspakje te bereiden

Kneed de boter mals, vermeng deze met de fijn gesneden bieslook, knoflookpasta, kerrie en kurkumma, alsook honing en wat peper. Rol het geheel tot een worst en laat opstijven in de diepvries. Leg de vis op alu folie, kruid met peper en leg op elk stuk vis schijfjes kruidenboter, samen met de fijn gesnipperde sjalot en preiringen. Bevochtig met wat visfumet en pastis. Vouw de papillotten zorgvuldig dicht en zet deze in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 15 minuten of op de barbeque.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Vervang kabeljauw door koolvis of roodbaars.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Laat me weten of je het lekker vond, dank u.
leo

leo zegt:
Zo te zien lijk me dit erg lekker, ik ga het een keertje maken