Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in verrassingspakje
PT30M
Kabeljauw in verrassingspakje
Gemakkelijk voor te bereiden, gaar in de oven of op de BBQ.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in verrassingspakje te bereiden
Kneed de boter mals, vermeng deze met de fijn gesneden bieslook, knoflookpasta, kerrie en kurkumma, alsook honing en wat peper. Rol het geheel tot een worst en laat opstijven in de diepvries. Leg de vis op alu folie, kruid met peper en leg op elk stuk vis schijfjes kruidenboter, samen met de fijn gesnipperde sjalot en preiringen. Bevochtig met wat visfumet en pastis. Vouw de papillotten zorgvuldig dicht en zet deze in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 15 minuten of op de barbeque.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Vervang kabeljauw door koolvis of roodbaars.
Jeannine Van Immerseel zegt: