KookJij

Kabeljauw met cheddar en tomaat

Een heerlijk kabeljauw met cheddar en tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Uit het boek OVEN van R&B
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met cheddar en tomaat te bereiden

-Vet de ovenschaaltjes in.
-Meng de cheddar, mosterd en crème fraîche goed door elkaar.
-Leg in elk ovenschaaltje een stuk vis en bestrooi met peper en viskruiden.
-Verdeel de tomatenplakjes erover.
-Schep het kaasmengsel erover.
-Zet de ovenschoteltjes 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C tot de kaas goudbruin is en de vis gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marina

Marina zegt:
Ziet er lekker en gemakkelijk uit. Ga dit serveren als voorgerecht met een stukje ciabatta.:p