Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met cheddar en tomaat
PT40M
Kabeljauw met cheddar en tomaat
Een heerlijk kabeljauw met cheddar en tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Uit het boek OVEN van R&B
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met cheddar en tomaat te bereiden
-Vet de ovenschaaltjes in.
-Meng de cheddar, mosterd en crème fraîche goed door elkaar.
-Leg in elk ovenschaaltje een stuk vis en bestrooi met peper en viskruiden.
-Verdeel de tomatenplakjes erover.
-Schep het kaasmengsel erover.
-Zet de ovenschoteltjes 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C tot de kaas goudbruin is en de vis gaar.
-Meng de cheddar, mosterd en crème fraîche goed door elkaar.
-Leg in elk ovenschaaltje een stuk vis en bestrooi met peper en viskruiden.
-Verdeel de tomatenplakjes erover.
-Schep het kaasmengsel erover.
-Zet de ovenschoteltjes 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C tot de kaas goudbruin is en de vis gaar.
Marina zegt: