KookJij

Kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade

Een heerlijk kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade te bereiden

Diepvriesvis goed ontdooien.
Aardappelen schillen en koken, puree van maken, mengen met kruidenmix.
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Citroen uit persen. Vis bestrooien met peper en zout.
In ovenschaal doen: vis, citroensap en 2 el. water.
In keukenmachine doen: brood (zonder korst, in kleine stukjes), kaas, ei en kerriepoeder, dit pureren tot een glad mengsel, vis er mee bestrijken. In de oven ca. 15 min. gaar laten worden.
Mayonaise, yoghurt en gemberpoeder mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Wortel raspen en door de saus mengen.
Vis met wortelsalade en puree serveren.

Mijn kookverhaal (ineke witte)

Voor een magere variatie frietsaus of slasaus.
Magere kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst