Voor een magere variatie frietsaus of slasaus.
Magere kaas.
Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade
PT40M
Kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade
Een heerlijk kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade te bereiden
Diepvriesvis goed ontdooien.
Aardappelen schillen en koken, puree van maken, mengen met kruidenmix.
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Citroen uit persen. Vis bestrooien met peper en zout.
In ovenschaal doen: vis, citroensap en 2 el. water.
In keukenmachine doen: brood (zonder korst, in kleine stukjes), kaas, ei en kerriepoeder, dit pureren tot een glad mengsel, vis er mee bestrijken. In de oven ca. 15 min. gaar laten worden.
Mayonaise, yoghurt en gemberpoeder mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Wortel raspen en door de saus mengen.
Vis met wortelsalade en puree serveren.
Aardappelen schillen en koken, puree van maken, mengen met kruidenmix.
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Citroen uit persen. Vis bestrooien met peper en zout.
In ovenschaal doen: vis, citroensap en 2 el. water.
In keukenmachine doen: brood (zonder korst, in kleine stukjes), kaas, ei en kerriepoeder, dit pureren tot een glad mengsel, vis er mee bestrijken. In de oven ca. 15 min. gaar laten worden.
Mayonaise, yoghurt en gemberpoeder mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Wortel raspen en door de saus mengen.
Vis met wortelsalade en puree serveren.